Over ons

Ons doel is om de markt voor consumenten makkelijker, en inzichtelijker maken!

Besparen op elektrisch rijden? De verschillen tussen laaddienstverleners kunnen erg groot zijn, via onze onafhankelijk website kun je gemakkelijk alle prijzen, maandelijkse tarieven en voordelen per laadaanbieder met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken voor jouw persoonlijke situatie.

placeitplaceit (20)

Met meer dan 25.000 publieke laadpalen, is er altijd wel een plekje waar je kunt laden (zowel in binnen als buitenland). Het Nederlandse laadnetwerk is op dit moment uitgerust met ongeveer 10.000 publieke oplaadpunten verspreid door heel Nederland, waar iedereen met een geldig laadabonnement (laadpas) gebruik van kan maken.

pas

Met een laadpas kun je in heel Nederland laden. Alle laaddienstverleners zijn verbonden met het nationale laadnetwerk waardoor er een interoperabel netwerk is onstaan. Met een FastNed laadabonnement kun je ook in heel Nederland laden maar dan heb je de beperking dat je allleen bij FastNed laadstations kunt laden.

 jan.jpgplaceit (22)

Met sommige laadpassen kun je zelfs gebruik maken van zowel laadpalen/laadpunten in Nederland als in Europa, hiermee kun je dus bijvoorbeeld naast Nederland ook laden in België, Duitsland & Frankrijk!

Ons doel is om de markt voor consumenten makkelijker, en inzichtelijker maken om zo iedereen een fantastische ervaring te bieden. Daarbij vinden we het belangrijk dat de keuze van iedere klant aansluit bij zijn of haar wensen, via onze website proberen we daarom de informatie zo duidelijk en inzichtelijk mogelijk te maken.

about-feature3

Hendrik Groothuis

Manager @ Transport Operations
De verschillen tussen laaddienstverleners kunnen erg groot zijn, via Laadpas.com kun je gemakkelijk alle prijzen, tarieven en voordelen per laadaanbieder met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken voor jouw persoonlijke, of zakelijke situatie.

☑ Betaal niet teveel voor je auto verzekering