ENGIE

Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Transactie kosten: starttarief €0,31 per laadsessie.
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
  ❌ Deze laadpas is momenteel niet leverbaar.
 • Inclusief gratis app met een handige kaart waar alle openbare laadpunten staan, wie de aanbieder is, wat het actuele tarief is en of de laadpaal beschikbaar is. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.

  Zorgeloos onderweg met de ENGIE-laadpas

  Met de ENGIE-laadpas weet je zeker dat je altijd en overal jouw auto kunt opladen. Je kunt namelijk terecht bij 300.000+ openbare laadpalen in 29 Europese landen, waaronder alle openbare laadpalen in Nederland. Je betaalt geen vaste kosten, je betaalt alleen een starttarief per laadsessie. Gebruik je de pas dus even niet, dan betaal je ook niets! Standaard is het starttarief €0,31 per laadsessie.

  Bij de ENGIE-laadpas hoort een persoonlijke online-omgeving voor inzicht in je laadtransacties en facturen. En met de handige app vind je eenvoudig een openbare laadpaal in de buurt. Zo kun je goed je route plannen en met een gerust gevoel op weg

  €0 per maand, €0,28 per laad-sessie. (incl. BTW)

  Bestellen Bestellen