Oplossing: Laadpaal Storing

Laadkabel zit vast, of de laadpaal geeft een rood lampje.

Heb je problemen met laden bij een laadpaal? Hieronder een aantal tips!

Storing laadpaal.

Laadkabel blijft vast zitten.

We begrijpen dat het erg vervelend is als je laadkabel blijft vast zitten, dit komt gelukkig niet vaak voor, maar als het voorkomt is de oplossing gelukkig erg simpel!

Stap 1: Heb je jouw laadpas goed voor de lezer van de laadpaal gehouden? Probeer een paar keer je laadpas in verschillende posities aan te bieden aan de laadpaal, nog steeds geen resultaat? Ga naar stap 2.

Stap 2: Bel het storings nummer op de laadpaal, er staan gelukkig 24×7 support medewerkers voor je klaar die jou kunnen helpen met al jouw laadproblemen. De support medewerker zal een aantal controle vragen stellen, hierna zal de medewerker de laadpaal op afstand een reset geven. Nu zal je laadkabel los komen.

Laadpas doet het niet.

Heb jij jouw laadpas reeds ontvangen? Wellicht moet deze nog geactiveerd worden. Je kunt ook proberen om jouw laadpas in verschillende posities aan te bieden aan de laadpaal lezer, meestal lost dit het probleem op. Werkt dit niet? Bel dan met jouw laadpas dienstverlener, die kunnen in het systeem zien wat de oorzaak van dit probleem is.

Laadpaal knippert rood.

Als de laadpaal rood knippert dan bel je met het storings nummer op de laadpaal, een support medewerker kan de laadpaal op afstand voor je resetten. Lukt dit niet? Dan gaat een monteur op de storing af.

Ik ben mijn laadpas kwijt.

Neem contact op met jouw laadpas dienstverlener om je laadpas te laten blokkeren.

*Heb je een eigen laadpaal in beheer? Dan kun je natuurlijk zelf een reset uitvoeren, indien je hier hulp bij nodig hebt dan kun je contact opnemen met de fabriekant/producent van de laadpaal.

Back to top