Laadpassen zijn nodig om te kunnen betalen bij een laadpaal, met een laadpas kun je een laadsessie starten en stoppen.

Het werkt heel simpel, je scant de laadpas (bij de pas scanner), daarna start het laden. Je scant de laadpas weer om het laden te stoppen. De service provider, stuurt je meestal een rekening aan het einde van de maand. Net zoals, bij bijvoorbeeld een telefoon abonnement.

Er zijn veel laadpas aanbieders, elke laadpas kan weer andere voordelen hebben. Via onze website kun je alle laadpas dienstverleners met elkaar vergelijken, om zo de beste keuze te maken voor jouw situatie. Je kunt kijken wat jouw mobiliteits behoefte is, en op basis daarvan een laadpas bestellen. Mocht je er niet uitkomen, dan mag je ons ook altijd een vraag stellen. We helpen je graag bij het maken van jouw keuze!

Rijd je nog niet elektrisch, maar ga je binnenkort elektrisch rijden? Bestel jouw laadpas dan optijd, de levertijd van de meeste laadpassen is een paar dagen. Je kunt gemakkelijk in ons overzicht terugzien wat de levertijd per laadpas is, zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Staat jouw vraag er niet bij? Heb je een fout ontdekt, of andere feedback voor ons? Wij horen dit graag, neem dan contact met ons op!