Tijdelijke kortingsactie op het E-Flux Orange abonnement.

Opzoek naar een goede en voordelige laadpas? Dan hebben wij goed nieuws voor je, je kunt nu namelijk tijdelijk extra voordelig het E-Flux Orange laadpas abonnement afsluiten. E-Flux heeft momenteel een mooie actie op het E-Flux Orange abonnement, nu betaal je slechts €2,45 per maand (i.p.v. €2,95), zonder extra kosten per transactie!

Het E-Flux Orange abonnement is een laadpas met een vast maandelijks tarief, je betaalt dus geen extra kosten per transactie. Het tarief dat de laadpaal beheerder heeft ingesteld op het laadpunt, zal transparant worden doorberekend op het maandelijkse laadpas factuur.

Korting tijdens de gehele levensduur!

De actie prijs is geldig voor de gehele levensduur van de klant De laadpas van E-Flux is zeer flexibel en heeft een goede dekking in meerdere EU landen, ook beschikt E-Flux over een customer support desk, welke 24/7 bereikbaar is.

Ben je opzoek naar een ‘gratis’ laadpas? Dan heeft E-Flux ook een andere laadpas, de ‘Pay as you go’ variant, voor deze laadpas betaal je €0 euro per maand maar wel €0.29 extra per transactie.

Heb jij je keuze kunnen maken? Dan kun je direct bestellen! Heb je nog vragen? Wij staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Wil je meer informatie over het E-Flux Orange abonnement, of wil je direct bestellen? Klik dan hier!