E-Flux Orange

Voordelen / Nadelen
  • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
    Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
  • Geen extra transactie kosten (per laad-sessie).
  • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
    ✅ Vandaag voor 15:30 besteld, volgende dag bezorgd.
  • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
  • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.
  • De E-Flux orange laadpas heeft volgens ons geen nadelen.

Zoek je een betrouwbare laadpas aanbieder, met een laag tarief, en een grote dekking? Dan is het E-Flux Orange abonnement een goede keus! Je betaald voor deze laadpas een vast maandelijks tarief, daarnaast worden de werkelijke laadkosten bij de laadpaal transparant en 1-op-1 doorberekend.

E-Flux is een Nederlandse scale-up met volledige dienstverlening in eMobility, E-Flux is al jaren actief en een gevestigde naam, goed om te weten: klanten beoordelen de dienstverlening van E-Flux met een 8.5 (567 beoordelingen, bron: feedback Company). De E-Flux Orange laadpas is een van de ‘top-notch’ laadpassen, de E-Flux laadpas heeft een laag maand tarief, en een grote dekking in binnen en buitenland. E-Flux heeft een eigen management platform ontwikkeld, E-Flux heeft verder ook een 24/7 customer support. Ben je opzoek naar een goedkope laadpas, dan is de E-Flux laadpas zeker een goed optie.


€3,23 per maand, zonder extra kosten (incl. BTW)

Bestelbaar in NL en BE

Zakelijk of privé

Bestellen Bestellen