Over ons

Over ons

Bekijk, vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Over ons

Welkom bij Laadpas.com, het startpunt voor elektrisch rijden. Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle laadpassen & laadabonnementen met elkaar vergelijken. Vergelijk de actuele kosten, mogelijkheden en voordelen per aanbieder.

Ons doel

Ons doel is, om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. We willen iedereen graag de weg wijzen, en graag transparant en onafhankelijk informatie geven. Zo streven wij ernaar dat de EV-Rijder, de beste keuze kan maken op het gebied van elektrisch rijden! Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren, en toegevoegde waarde te creƫren binnen de energie transitie.

Laden in Europa

Veel aanbieders bieden ook de mogelijkheid om te laden in het buitenland, er zijn al veel aanbieders waarbij je in Europa kunt laden. Via onze website kun je dit gemakkelijk terugvinden in het overzicht, zodat jij zorgeloos overal met jouw elektrische auto kunt rijden!

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers die zich oriƫnteren in de markt, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, via onze website uw doelgroep bereiken? We zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen!
Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.