Over ons

Over ons

Bekijk, vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Oprichting in 2012.

Sinds 2012 is Laadpas.com al gefocust op het bieden van innovatieve diensten aan EV-rijders. Wij geloven dat het vergelijken van EV-producten bijdraagt aan het succes van elektrisch rijden. Ons doel is om de markt, de aanbieders en de tarieven nog inzichtelijker en transparanter te maken voor de EV-rijder.

Ons motto: Het vergelijken en bestellen van een laadpas, moet net zo makkelijk zijn als het vergelijken en bestellen van een mobiele telefoon!

Ons doel

Ons doel is, om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. We willen iedereen graag de weg wijzen, en graag transparant en onafhankelijk informatie geven. Zo streven wij ernaar dat de EV-Rijder, de beste keuze kan maken op het gebied van elektrisch rijden! Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren, en toegevoegde waarde te creƫren binnen de energie transitie.

Innovatie & R&D

Onze website ontvangt maandelijks veel bezoekers, we ontvangen gelukkig veel positieve feedback vanuit onze bezoekers. Natuurlijk ontvangen we ook suggesties en verbeteringen, hier zijn wij ontzettend blij mee, want met de feedback van onze bezoekers kunnen we blijven innoveren en onze diensten blijven verbeteren. Wij gaan graag een gesprek aan om te kijken, of we iets voor elkaar kunnen betekenen en hoe we nog meer, en betere diensten kunnen leveren aan onze bezoekers.

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers die zich oriƫnteren in de markt, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, via onze website uw doelgroep bereiken? We zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen!
Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.