Over ons

Over ons

Bekijk, vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Laadpas.com sinds 2012.

Sinds 2012 is Laadpas.com al gefocust op het bieden van innovatieve diensten aan EV-rijders. Wij geloven dat het vergelijken van EV-producten bijdraagt aan het succes van elektrisch rijden. Ons doel is om de markt, de aanbieders en de tarieven nog inzichtelijker en transparanter te maken voor de EV-rijder. Het vergelijken en bestellen van één laadpas en/of laadpunt, moet immers net zo gemakkelijk zijn als het vergelijken en bestellen van een mobiele telefoon.

Ons doel en onze missie.

Ons doel is, om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. We willen iedereen graag de weg wijzen, en graag transparant en onafhankelijk informatie geven. Zo streven wij ernaar dat de EV-Rijder, de beste keuze kan maken op het gebied van elektrisch rijden! Onze missie is om een positieve bijdrage te leveren, en toegevoegde waarde te creëren binnen de energie transitie.

Ontwikkeling.

Onze website ontvangt maandelijks veel bezoekers, we ontvangen gelukkig veel positieve feedback vanuit onze bezoekers. Natuurlijk ontvangen we ook suggesties en verbeteringen, hier zijn wij ontzettend blij mee, want met de feedback van onze bezoekers kunnen we blijven innoveren en onze diensten blijven verbeteren. Wij gaan graag een gesprek aan om te kijken, of we iets voor elkaar kunnen betekenen en hoe we nog meer, en betere diensten kunnen leveren aan onze bezoekers.

Laadpas.com biedt alle diensten 100% gratis aan bezoekers aan, we ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk kunt blijven vergelijken. Door nu en in de toekomst via Laadpas.com te blijven bestellen help je mee de markt transparanter te maken, bovendien zorg je ervoor dat wij onze diensten gratis en vrijblijvend, nu en in de toekomst kunnen blijven aanbieden. Bedankt voor het vertrouwen in ons!

De stappen.

Stap 1
Vergelijken.
Stap 2
Bestellen.
Stap 3
Overal elektrisch laden.

De voordelen.

Actuele tarieven & informatie.
Kies de laadpas die past bij jouw situatie.
Alle aanbieders & 100% onafhankelijk.
Kies tussen verschillende aanbieders.
Makkelijk & snel vergelijken, sinds 2012.
Persoonlijk advies, voor elke situatie.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers die zich oriënteren in de markt, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, via onze website uw doelgroep bereiken? We zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.
Wist je dat je met het Total Laadpas + Energie & Gas abonnement ook overal in NL voor € 0,225 (vast tarief) per kWh kunt laden? Ook bij snelladers! Dat scheelt gemiddeld €10,- per laadsessie. Klik op ‘Meer informatie’ als je hier meer over wilt weten.

Klik hier om de Total laadpas te bestellen


 

Meer informatie