Contact

Welkom bij onze klantenservice

Vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Klantenservice

Welkom bij het klantenservice gedeelte, het startpunt voor al je vragen. Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle laadpassen & laadabonnementen met elkaar vergelijken. Ons motto: Het vergelijken en bestellen van een laadpas, moet net zo makkelijk zijn als het vergelijken en bestellen van een mobiele telefoon!

We proberen in het overzicht de meest belangrijke aspecten naar voren te brengen, het kan echter voorkomen dat je toch nog een vraag hebt. Geen enkel probleem, daar zijn we voor! Mocht je aanvullende informatie, of feedback voor ons hebben dan horen wij dit graag! Door feedback van onze bezoekers kunnen we onze diensten namelijk blijven verbeteren.

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen! Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.

 

 

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, we zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen!
Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.