Klantenservice.

We helpen je graag, met al je vragen!

Vind antwoord op jouw vraag, bekijk de meest gestelde vragen.

Welkom bij het klantenservice gedeelte, het startpunt voor al je vragen. Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle laadpassen & laadabonnementen met elkaar vergelijken. Ons motto: Het vergelijken en bestellen van een laadpas, moet net zo makkelijk zijn als het vergelijken en bestellen van een mobiele telefoon!

We proberen in het overzicht de meest belangrijke aspecten naar voren te brengen, het kan echter voorkomen dat je toch nog een vraag hebt. Geen enkel probleem, daar zijn we voor! Mocht je aanvullende informatie, of feedback voor ons hebben dan horen wij dit graag! Door feedback van onze bezoekers kunnen we onze diensten namelijk blijven verbeteren.

Contact met laadpas.com opnemen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Wegens enorme drukte is ons streven om binnen 24 uur te antwoorden.

    Laadpas.com helpt je met al jouw vragen op het gebied van elektrisch rijden, wij staan dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het streven is om jouw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden.

    __________________________________________

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen! Schrijf je nu in voor de Laadpas.com (laadpas.nl / laadpas.be) nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.