Contact

Welkom bij onze klantenservice

Hulp nodig? Vind alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Klantenservice

Welkom bij het klantenservice gedeelte, het startpunt voor al je vragen. Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle laadpassen & laadabonnementen met elkaar vergelijken. Ons motto: Het vergelijken en bestellen van een laadpas, moet net zo makkelijk zijn als het vergelijken en bestellen van een mobiele telefoon!

We proberen in het overzicht de meest belangrijke aspecten naar voren te brengen, het kan echter voorkomen dat je toch nog een vraag hebt. Geen enkel probleem, daar zijn we voor! Mocht je aanvullende informatie, of feedback voor ons hebben dan horen wij dit graag! Door feedback van onze bezoekers kunnen we onze diensten namelijk blijven verbeteren.

Contact opnemen

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Klik rechtsonder op het groene balkje ‘Hulp nodig? Stuur een bericht!’, nu verschijnt het contact formulier. Vul deze in, en klik op ‘Verzend bericht’.

Laadpas.com helpt je met al jouw vragen op het gebied van elektrisch rijden, wij staan dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het streven is om jouw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen! Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.

 

De stappen.

Stap 1
Vergelijken.
Stap 2
Bestellen.
Stap 3
Overal elektrisch laden.

De voordelen.

Actuele tarieven & informatie.
Kies de laadpas die past bij jouw situatie.
Alle aanbieders & 100% onafhankelijk.
Kies tussen verschillende aanbieders.
Makkelijk & snel vergelijken, sinds 2012.
Persoonlijk advies, voor elke situatie.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, we zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.
Wist je dat je met het Total Laadpas + Energie & Gas abonnement ook overal in NL voor € 0,225 (vast tarief) per kWh kunt laden? Ook bij snelladers! Dat scheelt gemiddeld €10,- per laadsessie. Klik op ‘Meer informatie’ als je hier meer over wilt weten.

Klik hier om de Total laadpas te bestellen


 

Meer informatie