Contact

Welkom bij onze klantenservice

Bekijk, vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Klantenservice

Welkom bij het klantenservice gedeelte, het startpunt voor al je vragen. Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle laadpassen & laadabonnementen met elkaar vergelijken. We proberen dit overzicht zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Contact opnemen

Vergelijken

We proberen ons overzicht en alle informatie op de website zo actueel als mogelijk te houden, echter zijn wij ook afhankelijk van de gegevens die wij aangeleverd krijgen van onze partners. Ondanks de beste zorg, kan het voorkomen dat er iets niet goed staat. Mocht informatie niet kloppen, dan horen wij dit graag. Ook ontvangen we graag feedback als u informatie mist, of als wij iets kunnen verbeteren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen! Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, we zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen!
Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.