Laadnetwerk

Laden in Nederland, België, Duitsland en Europa

Bekijk, vergelijk & bestel alle laadpassen voor alle elektrische auto's!

Waar kan ik laden?

Met een laadpas kun je laden bij meer dan 64.000+ laadpunten verspreid over Europa, zowel in Nederland, België als Duitsland is laden met een laadpas dus geen probleem (mits de laadpas dit kan). Niet met alle laadpassen kun je overal laden, in ons handige overzicht kun je exact zien in welk land je wel of niet kunt laden met een laadpas.

Hoeveel betaal ik?

Het laden bij publieke laadpunten is natuurlijk niet gratis, de kosten worden bepaald door de laadpuntexploitant zelf. Die rekent (eventueel) een starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief. De laadpas dienstverlener betaal je (indien van toepassing) per maand een klein bedrag, dit zijn de kosten die de dienstverlener heeft voor de administratie, onderhoud en service. Als je een laadabonnement hebt, kun je vaak voor een vast bedrag per maand onbeperkt laden (dit kan vooral erg interessant zijn, als je veel kilometers maakt).

Laden in Europa

Veel aanbieders bieden ook de mogelijkheid om te laden in het buitenland, er zijn al veel aanbieders waarbij je in Europa kunt laden. Via onze website kun je dit gemakkelijk terugvinden in het overzicht, zodat jij zorgeloos overal met jouw elektrische auto kunt rijden!

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers die zich oriënteren in de markt, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, via onze website uw doelgroep bereiken? We zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top