Laadnetwerk

Laden in Nederland, België, Duitsland en Europa

Met één laadpas krijg je toegang tot het grootste openbare laadnetwerk!

Wat is een laadpas?

Met één laadpas (laadabonnement) kun je laden bij meer dan 64.000+ publieke & openbare laadpunten verspreid over Europa. Zowel in Nederland, België als Duitsland en zelfs verder is laden met één laadpas vaak geen probleem. Wil je weten in welke landen je kunt laden? In ons handige overzicht kun je exact zien in welk land je wel of niet kunt laden met één laadpas.

Hoeveel betaal ik?

Het laden bij publieke laadpunten is natuurlijk niet gratis, de kosten worden bepaald door de laadpuntexploitant zelf. Die rekent (eventueel) een starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief. De laadpas dienstverlener betaal je (indien van toepassing) per maand een klein bedrag, dit zijn de kosten die de dienstverlener heeft voor de administratie, onderhoud en service. Als je een laadabonnement hebt, kun je vaak voor een vast bedrag per maand onbeperkt laden (dit kan vooral erg interessant zijn, als je veel kilometers maakt).

Waar kan ik laden?

Met één laadpas kun je laden bij alle publiek en openbaar toegankelijke laadpalen, je kunt met een laadpas laden in alle provincies, steden, gemeentes en natuurlijk ook bij de Fastned laadstations langs de snelweg. Ook kun je met één laadpas, buiten de normale laadpunten ook laden bij snelladers en ultrasnelladers (normaal, snelladen & ultrasnelladen is dus geen probleem). Veel aanbieders bieden ook de mogelijkheid om te laden bij publieke & openbare laadpunten in het buitenland (EU), er zijn al veel aanbieders waarbij je in Europa kunt laden. Via onze website kun je dit gemakkelijk terugvinden in het overzicht, zodat jij zorgeloos overal met jouw elektrische auto kunt rijden!

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers die zich oriënteren in de markt, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, via onze website uw doelgroep bereiken? We zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.

Back to top

Blijf op de hoogte van de laadtarieven en prijzen!
Schrijf je nu in voor de Laadpas.com nieuwsbrief en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de prijs ontwikkelingen in de markt en wie weet kun jij veel besparen op elektrisch rijden.