Meest gestelde vragen

Vind hier antwoord op de meeste laad vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Wij helpen je graag!

Tip: Klik op de vraag naar keuze om het antwoord te zien, zodra je op één vraag klikt zal het antwoord eronder verschijnen.

Algemeen.

Het bestellen lukt niet.

Wat vervelend om te horen dat het bestellen niet lukt, neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken waar het mis gaat. Het is belangrijk dat je ons verteld wat er niet lukt, en waar het precies tijdens het bestellen misgaat.

Ik wil overstappen van service provider.

Via onze website kun je gemakkelijk overstappen van aanbieder, check nog wel even bij je huidige aanbieder of je wel mag overstappen (en eventueel tot wanneer je huidige contract loopt).

Ik wil meerdere laadpassen bestellen voor mijn bedrijf/organisatie.

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat, wij helpen je graag.

Waarom zijn niet alle laadpassen bestelbaar.

We hebben nog niet met alle aanbieders een overeenkomst, we hopen zo snel mogelijk ook andere laadpassen bestelbaar te kunnen maken. We zijn op dit moment in gesprek met meerdere aanbieders, dit jaar zullen er waarschijnlijk meerdere aanbieders bij komen.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de markt ontwikkelingen.

Het is heel goed om op de hoogte te blijven van de tarieven binnen elektrisch rijden. Wil jij op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief (dit kan via de klantenservice pagina).

Ik wil graag feedback geven.

Feedback ontvangen we heel graag, met jouw feedback kunnen we onze website blijven verbeteren. Mocht je ergens feedback over hebben dan horen we dit graag!

Zijn jullie diensten gratis?

Laadpas.com biedt alle diensten 100% gratis aan bezoekers aan, we ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk kunt blijven vergelijken. Door nu en in de toekomst via Laadpas.com te blijven bestellen help je mee de markt transparanter te maken, bovendien zorg je ervoor dat wij onze diensten gratis en vrijblijvend, nu en in de toekomst kunnen blijven aanbieden. Bedankt voor het vertrouwen in ons!

Ik wil graag samenwerken.

We komen graag in contact, neem contact met ons op via de klantenservice pagina. We kunnen dan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We krijgen ook af en toe de vraag van nieuwe partijen hoe ze zelf een laadpas kunnen beginnen, dit gaat via eViolin.

Laadpassen & Laden.

Wat is een laadpas en waarvoor heb ik deze nodig.

Als je een elektrische auto koopt, huurt of in de lease hebt, wil je overal elektrisch kunnen laden. Met een laad pas kun je laden bij alle publieke en openbare laadpunten. Kortom; om overal zorgeloos elektrisch te rijden heb je een laadpas nodig.

Hoe betaal ik bij een laadstation.

Betalen bij een laadstation kan met een laadpas, met de laadpas start en stop je de laadsessie. Van de laaddienstverlener ontvang je aan het einde van de maand een automatische incasso en/of factuur.

Hoe is de prijs opgebouwd van elektrisch laden.

Het laden bij publieke laadpunten is natuurlijk niet gratis, de kosten worden bepaald door de laadpuntexploitant zelf. Die rekent (eventueel) een starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief. De laadpas dienstverlener betaal je (indien van toepassing) per maand een klein bedrag, dit zijn de kosten die de dienstverlener heeft voor de administratie, onderhoud en service.

Wat is de levertijd van een laadpas.

Dit verschilt sterk per aanbieder, in ons overzicht kun je zien wat de levertijden zijn. Let op: Alleen als de dienstverlener ons deze informatie heeft gegeven staat dit erbij.

Wat is het grote verschil tussen de laadpassen.

Je hebt de ‘gratis’ laadpas, hier betaal je maandelijks geen ‘service’ kosten voor, maar wel een extra tarief per laadsessie.

De laadpas waar je maandelijks ‘service’ kosten voor betaald, rekent vaak geen extra tarief per sessie. Je kunt hiermee dus onbeperkt laden, je betaald dan natuurlijk wel het tarief die de laadpaal exploitant heeft vastgesteld.

 

Mijn laadpas doet het niet.

Neem contact op met je service provider, je kunt ook contact met ons opnemen dan verstrekken wij jou de contactgegevens.

Welke laadpas heb ik nodig voor mijn elektrische auto.

Je kunt alle laadpassen gebruiken, je kunt met een laadpas een laadsessie starten en stoppen bij een laadpunt. Een laadpas is dus merk & type onafhankelijk.

Kan ik met mijn laadpas ook snelladen bij Fastned & Allego.

In de meeste gevallen kun je ook snel-laden bij Fastned & Allego. Bekijk ons overzicht om te zien welke aanbieders dit ondersteunen.

Werkt mijn laadpas ook in het buitenland.

In de meeste gevallen kun je met de meeste laadpassen in Europa terecht.

Laadpalen & Abonnementen.

Ik ben opzoek naar meerdere laadpunten voor mijn bedrijf/organisatie.

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Wat is een laadpaal abonnement.

Maak jouw laadpaal ‘slim & verbonden’ met een abonnement.Met een laadpaal (backoffice) abonnement kun je laadsessies verrekenen op jouw laadpaal, heb je één of meerdere laadpunten en wil je deze slim beheren? Dat kan! Met slimme software kun meerdere laadpalen beheren, monitoren, kosten instellen, laadsessies, gast & medewerker gebruik beheren en nog veel meer! Als iemand met een laadpas gaat laden op jouw laadpunt, dan kun je hiervoor een tarief instellen (dit tarief kun je zelf bepalen en instellen). De ‘Charge Point Operator’ zorgt voor de betaling.

De stappen.

Stap 1
Bekijk.
Stap 2
Vergelijk.
Stap 3
Bestel.

De voordelen.

Voordeel 1
Actuele tarieven & informatie.
Voordeel 2
Alle aanbieders & leveranciers.

.

Voordeel 3
Makkelijk & snel vergelijken.
Wij ontvangen maandelijks veel bezoekers, en zijn actief sinds 2012. Onze dienstverlening is continu in beweging, we zoeken graag de samenwerking op met andere partijen.


Back to top