Eneco E-Mobility

Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Transactie kosten: Eneco laadpunt gratis, laden op een niet-Eneco laadpunt €0,61 (incl. BTW) per sessie.
 • Vaste tarieven (Laden vanaf €0,23 (incl. BTW) per kWh.
  Laden op een Eneco laadpunt €0,23 (incl. BTW) per kWh. Laden op een niet-Eneco laadpunt €0,51 (incl. BTW) per kWh (m.u.v. snelladers, allego & buitenland).
  ✅ Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Looptijd is 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar.

  Met de Eneco E-Mobility laadpas heb je het voordeel van een vast bedrag per kWh, en het voordeel van extra voordelig laden op Eneco laadpalen. Kortom, wil je de zekerheid van een vast bedrag per kWh en ga je veel laden bij Eneco E-Mobility laadpunten? Dan is het Eneco E-Mobility abonnement een goede keus.

  Eneco E-Mobility bied een breed scala aan diensten voor de elektrische rijder, waaronder de Eneco Laadpas, met de Eneco Laadpas krijg je toegang tot veel laadpalen en heb je de zekerheid om te laden tegen een vast bedrag per kWh. Wil jij de zekerheid om overal te laden voor een vast bedrag, dat kan met de Eneco Laadpas (m.u.v. snelladers). Bij de Eneco Laadpas komt er wel een extra tarief bij per laadsessie, alleen op Eneco laadpunten is dit niet het geval.


  €3 per maand (incl. BTW).

  Bestelbaar in NL

  Zakelijk of privé

  Bestellen Bestellen