Essent

Zorgeloos laden met de Essent laadpas
Ben je op zoek naar een laadpas met een laag maand tarief, zonder extra kosten, en een grote dekking in zowel NL als de rest van Europa? Dan is de laadpas van Essent een goede keus om ervoor te zorgen dat je altijd zorgeloos kan laden. De laadpas is eenvoudig te bestellen en direct na ontvangst (binnen twee werkdagen) te gebruiken. Maandelijks ontvang je een factuur met hierop al jouw laadsessies. De laadkosten (geladen kWh’s) worden 1-op-1 transparant doorberekend.
Met een Essent laadpas bestaan de kosten voor het opladen van je elektrische auto uit maandelijkse kosten voor je abonnement en de kosten van het laden. De aanschaf van de pas is gratis en met een Essent laadpas hoef je nooit een starttarief te betalen. Zo betaal je dus geen extra kosten per laadsessie!
Je kunt ook in de Essent Laden app in één oogopslag zien waar je in Europa met jouw laadpas kunt laden. Hierbij zie je direct ook de bijbehorende laadtarieven per laadpaal. Zo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.
Natuurlijk kun je ook al je transacties in de app terugzien. Altijd de zekerheid van een opgeladen auto en geen zorgen dankzij onze service. Zo ga jij zorgeloos op pad.


€4 per maand, zonder extra kosten. (incl. BTW)

Bestelbaar in NL

Alleen privé te bestellen

Tijdelijke actie: Nu de eerste 3 maanden geen abonnementskosten

Bestellen Bestellen