Leap24

Ontdek de zakelijke laadpas van Leap24 voor slechts €3 per maand, zonder extra kosten. Met het laadabonnement van Leap24 krijg je extra korting op het reeds scherpe tarief bij alle LEAP24 laadlocaties, ideaal voor zakelijke bedrijfswagens en/of elektrische trucks. Vanaf 10+ laadpassen zijn deze personaliseerbaar.

Het bedrijf LEAP24 is een vooraanstaande speler op het gebied van elektrische mobiliteit en laadinfrastructuur. Leap24 is toegewijd aan het creëren van innovatieve snellaadlocaties die bijdragen aan een duurzamere toekomst en het bevorderen van elektrisch rijden, zo kun je al op veel locaties snelladen bij LEAP24. De ambitie van LEAP24 is om het aantal locaties de komende jaren flink uit te breiden!

Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Geen extra transactie kosten (per laad-sessie).
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
  ✅ Vandaag besteld, binnen 1 -2 verzonden.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot de e-flux app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.


  €3,63 per maand, zonder extra kosten (incl. BTW)

  Bestelbaar in NL en BE

  Alleen zakelijk te bestellen

  Bestellen Bestellen