Vandebron


Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Lage tarieven bij laadpalen: laadpaal (CPO) tarief + €0.02 per kWh.
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
  ✅ Vandaag voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.
 • Ben je al Vandebron Energie klant? Dan betaal je slechts €1,50 per maand!
 • De Vandebron laadpas heeft volgens ons geen nadelen.

Opzoek naar een laadpas met een laag maand tarief, en een grote dekking in zowel NL als de EU? Dan is de Vandebron laadpas een goede (duurzame) keus! Bovendien ontvang je elke maand een factuur met hierop al jouw laadsessies, de laadkosten (geladen kWh’s) worden 1-op-1 transparant doorberekend. De laadpas is direct na ontvangst te gebruiken! Vandebron hanteert als laadpas provider lage laadtarieven, deze worden namelijk transparant doorberekend, het abonnement kent een heldere opbouw: ‘abonnementskosten + CPO tarief + €0.02 per kWh.

Vandebron is de ‘leading’ energieleverancier, als het gaat om groene en duurzame stroom. Vandebron levert als duurzame energie aanbieder, een grote bijdrage binnen de energie transitie. Vandebron zet al vele jaren hoog in op elektrisch rijden, en bied een breed scala aan diensten (waaronder de Vandebron Laadpas) voor de elektrische rijder. Goed om te weten dat je naast jouw Vandebron laadpas, ook een app kunt gebruiken, deze app geeft je toegang tot een aantal handige functionaliteiten, waarmee je onder andere gemakkelijk alle beschikbare laadpalen kunt vinden, navigeren naar laadpalen, en de kosten van het laden kunt inzien. Ook kun je in de app zien op welk moment er (waarschijnlijk) het meeste aan duurzame energie beschikbaar zal zijn, zo kun je als je dat wilt nog duurzamer gaan laden.

De Vandebron laadpas heeft verder een laag maand tarief, en je betaald lage extra kosten per geladen kWh. Verder heb je met de Vandebron laadpas een goede en grote europese dekking. Opzoek naar een MVO laadpas, dan is de Vandebron laadpas een goede keus.


€3,50 per maand. (incl. BTW)

Bestelbaar in NL

Zakelijk of privé

Tijdelijke actie: Nu de eerste 100 km gratis!

Bestellen Bestellen