Vandebron


Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Geen extra transactie kosten (per laad-sessie).
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
  ✅ Vandaag voor 14:00 besteld, volgende dag bezorgd.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.
 • Ben je al Vandebron Energie klant? Dan betaal je slechts €1,50 per maand!
 • De Vandebron laadpas heeft volgens ons geen nadelen.

Opzoek naar een laadpas met een laag maand tarief, zonder extra kosten, en een grote dekking in zowel NL als de EU? Dan is de Vandebron laadpas een goede (duurzame) keus! Bovendien ontvang je elke maand een factuur met hierop al jouw laadsessies, de laadkosten (geladen kWh’s) worden 1-op-1 transparant doorberekend. De laadpas is direct na ontvangst te gebruiken!

Vandebron is de ‘leading’ energieleverancier, als het gaat om groene stroom. Vandebron levert als duurzame energie aanbieder, een grote bijdrage binnen de energie transitie. Vandebron zet hoog in op elektrisch rijden, en bied een breed scala aan diensten (waaronder de Vandebron Laadpas) voor de elektrische rijder. Zo heeft Vandebron ook een top-notch laad app, waarmee je gemakkelijk alle laadpalen kunt vinden, navigeren en de kosten van het laden kunt inzien. De Vandebron laadpas heeft verder een laag maand tarief, met de Vandebron laadpas heb je een goede en grote europese dekking. Opzoek naar een MVO laadpas, dan is de Vandebron laadpas een goede keus.

€3,50 per maand, zonder extra kosten. (incl. BTW)

Bestellen Bestellen