Bespaar met elektrisch rijden

Voordelig elektrisch rijden.

Elektrisch rijden is de toekomst, en je kunt er nog geld mee besparen ook. Het lijkt een lastige keuze, overstappen naar een elektrische auto, maar dit is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Wellicht heb je de overstap al gemaakt, of rijd je nu in een hybride auto, dan weet je al hoeveel je bespaart ten opzichte van rijdens op brandstof. Mocht je nog niet de overstap gemaakt hebben, dan is 2021 een goed jaar om de overstap te maken.

Betaalbaar en voldoende oplaadpunten.

Elektrische auto’s zijn tegenwoordig net zo betaalbaar als de brandstof varianten, je kunt met veel modellen al circa 500 kilometer rijden. Omdat elektrische auto’s op grote schaal geproduceerd worden, nemen de kosten ook in rap tempo af. Qua betaalbaarheid is een elektrische auto daarom erg interessant in 2021,

Wegenbelasting vrij, tot 2025!

Een ander voordeel is dat elektrische auto’s zijn vrijgesteld van wegenbelasting, tot 2025! Dit geeft je ook extra voordeel.

Dure benzine prijs.

Het zal je vast niet zijn ontgaan, de benzine prijs staat op dit moment ‘sky high’, en naar verwachting zal deze prijs alleen maar blijven stijgen. Nog een reden om dit jaar de overstap te maken naar elektrisch.