Betalen en laden bij Fastned

laadpas elektrische auto

Laden met een laadpas bij FastnedBetalen bij Fastned stations.

Hoe kan ik betalen bij Fastned?

Betalen bij Fastned gaat gemakkelijk en snel met een laadpas, bovendien kun je contactloos betalen. Je scant jouw laadpas bij het laadstation, dan start de laadsessie automatisch. Zodra je auto vol geladen is kun je jouw laadpas weer scannen, de laadsessie zal dan eindigen. De laadpas dienstverlener stuurt je aan het einde van de maand een factuur voor de geladen kWh’s.

Kan ik met mijn laadpas bij alle Fastned stations laden?

Met de meeste laadpassen kun je bij Fastned laden, als je met jouw laadpas bij Fastned kunt laden, dan kun je hiermee ook gelijk bij elk Fastned laadstation laden.

Hoeveel betaal ik?

De prijs per kWh staat vermeld om de laadpaal bij Fastned, het tarief dat Fastned rekent is momenteel 0.59 per geladen kWh. Dit is iets duurder dan laden bij reguliere laadpalen, het voordeel is natuurlijk wel dat je auto een stuk sneller vol is en je snel weer verder kunt. Bovendien zit Fastned vaak op A-locaties, als je gaat tanken bij een tankstation op een A-locatie, dan betaal je hier meestal ook iets meer voor. Nog steeds is elektrisch rijden, stukken goedkoper dan rijden in een benzine of diesel variant.