Ook in 2023 blijft elektrisch rijden een goede keus!

Zie jij ook in elke straat rijen met laadpalen? In de meeste steden, schieten laadpalen als paddenstoelen uit de grond!

Dat is nodig, want als we in 2030 allemaal elektrisch willen rijden, dan moet je vrijwel overal kunnen laden. De toekomst is nu! Elektrisch is de nieuwe standaard, en blijft ook in 2023 de beste keus! Waarom dan? Je betaald voor een elektrisch auto geen wegenbelasting en het laden is goedkoper dan tanken van benzine, diesel of waterstof, bovendien heb je vaak minder onderhoud aan een elektrische auto.

Zijn de gestegen energie prijzen dan geen probleem voor elektrisch rijden? Bij laadpas.com denken we van niet, elektrisch rijden en de laadtarieven zijn op de meeste plekken nog steeds erg gunstig, bovendien is de kans groot dat de energie tarieven weer zullen gaan dalen. Bovendien zul je in de toekomst met strikte regelgeving te maken gaan krijgen, vooral ondernemers die met busjes de stad in willen komen, zullen dan wel elektrisch moeten gaan rijden – ook dit maakt, dat in 2023, elektrisch nog steeds volgens ons de beste keus is.

Ga jij dit jaar elektrisch rijden? Bij laadpas.com helpen we je graag met al je vragen en het kiezen van de juiste laadpas.