Ultra-snel laden langs de snelweg? Betaal gemakkelijk met één laadpas!

In Europa staat er al een redelijk groot laadnetwerk (300.000+ laadpalen), en er komen dagelijks veel laadpalen en laadplekken bij. Tegenwoordig kun je in Nederland op elke hoek van de straat vaak wel een laadpaal vinden, dat is fijn, maar ook nodig om zorgeloos en vrij elektrisch te kunnen rijden.

De toekomst is elektrisch, en ook bij traditionele tankstations, komen er in rap tempo ultra-snel laders. Waarbij je bij zo’n ultra snel-lader, vaak in 15 minuten weer een volle accu hebt en je weg kunt vervolgen. De vraag die wij regelmatig krijgen; ‘hoe betaal ik voor mijn laad sessie bij bijv. Shell-Recharge of Fastned?’ Ook bij ultra-snel laders (zoals o.a. Shell-Recharge & Fastned), kun je gemakkelijk en snel betalen met jouw laadpas. Zo hoef je niet te wachten aan de kassa, heb je geen gedoe met losse transacties en bonnetjes, of een telefoon zonder bereik. De laadsessie zal net zoals het laden bij reguliere laadpalen, op het maandelijks laadpas factuur terug te vinden zijn (dit is natuurlijk ook erg handig voor je eigen administratie).

Wil jij ook zorgeloos en gemakkelijk kunnen laden en betalen? Kies dan voor een laadpas, vergelijk en bestel. Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar en helpen je graag!