De beste laadpas voor op vakantie.

Vakantie Laadpas

Fastned laden

Elektrsiche auto laden bij fastned

Laden in het buitenland.

Je wilt naar het buitenland met jouw elektrische auto? Dan is het erg belangrijk om te weten waar je kunt laden met jouw laadpas, in dit artikel geven we je een aantal handige tips waarmee je met een gerust hart elektrisch kunt rijden in heel Europa.

Check je route.

Bekijk vooraf de route die je wilt rijden, check of er snelladers op je route staan en reken uit of dit kan met de actie radius van jouw elektrisch auto. Tegenwoordig kun je langs de snelweg ontzettend veel snelladers vinden, toch is het raadzaam om van te voren je route te plannen.

Hotel met laadpaal.

Tegenwoordig bieden veel hotels ook laadpalen aan, maar bekijk voor de zekerheid op de website van het hotel of ze dit ook aanbieden. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Vergeet je ‘granny’ laadkabel niet (12v).

Bij de meeste elektrische auto’s zit een kabel waarmee je jouw EV, ook kunt opladen via het normale stopcontact. Natuurlijk gaat dat wel heel langzaam, langzamer als op een regulier laadpunt. Maar je kunt wel overal waar je bent laden! Meestal is het snoer van deze kabel niet erg lang, wij adviseren daarom ook om een verlengkabel van circa 5 of 10 meter standaard mee te nemen, zo kun je echt overal laden!

Laadpas Dekking.

De dekking van je laadpas is natuurlijk ook erg belangrijk, je moet immers wel kunnen laden. Bekijk ons overzicht voor de meeste actuele informatie omtrent dekking, ga je op vakantie naar een land? Dan adviseren wij om te kijken naar (Grote dekking), dan kun je meestal wel bij alle laadpalen terrecht.