Wat is de beste laadpas in 2022?

De beste laadpas zoeken, bij laadpas.com maken we je het graag gemakkelijk, bij ons kun je de beste laadpassen vergelijken en bestellen! Twijfel je erg over je keuze, geen probleem, we zijn er om je te helpen!

Maar wat is dan de beste laadpas in 2022?

Die vraag is natuurlijk per situatie verschillend, ga je bijvoorbeeld heel veel laden? Dan is vaak een laadpas met een vast maand tarief, zonder een extra tarief per laadsessie, de beste keus. Je weet dan waar je aan toe bent, het maakt daarbij niet uit hoe vaak je aan het laden bent, omdat er geen extra tarief per laadsessie bij komt. Je betaald dan alleen voor de geladen kWh’s (laadpaal kosten), en jouw abbonement (laadpas kosten).

Maar ga je heel weinig laden? Bijvoorbeeld maar 1 keer per week, dan is een ‘gratis’ laadpas weer de beste keus. De ‘gratis’ variant, rekent geen vast tarief per maand, maar juist een extra tarief per laadsessie. Dit bedrag komt dan bovenop de prijs van de geladen kWh’s.

Weet je nog niet hoeveel je gaat laden, omdat je bijvoorbeeld pas binnenkort elektrisch gaat rijden? Dan is het wellicht ook interessant om een laadpas te kiezen, die een vast bedrag per maand heeft. Zo kun je rustig ontdekken hoe vaak je gaat laden, dan hoef je je geen zorgen te maken over het extra tarief per laadsessie.

Twijfel je nog over je keuze? Neem contact met ons op, we helpen je graag bij het kiezen van jouw laadpas!