Profiteer nog 3 dagen van de E-Flux Orange laadpas actie!

Laadpas actie bij E-Flux.

De zomer actie op de E-Flux Orange laadpas zal op 31 Augustus 17:00 aflopen, ben je opzoek naar een goede en voordelige laadpas? Dan is het nu je kans om extra voordelig een laadpas abonnement af te sluiten. E-Flux heeft momenteel een mooie zomer actie op het E-Flux Orange abonnement, nu betaal je slechts €1,95 per maand (i.p.v. €2,95), zonder extra kosten per transactie!

Het E-Flux Orange abonnement is een laadpas met een vast maandelijks tarief, je betaald dus geen extra kosten per transactie. Het tarief dat de laadpaal beheerder heeft ingesteld op het laadpunt, zal transparant worden doorberekend.

1 jaar lang korting!

De korting is voor 1 jaar, daarna betaal je het reguliere abonnement tarief van €2,95 per maand. De laadpas van E-Flux is zeer flexibel en heeft een goede dekking in meerdere EU landen, ook beschikt E-Flux over een 24/7 customer support desk.

Ben je opzoek naar een 100% gratis laadpas? Dan heeft E-Flux ook een andere laadpas, de ‘Pay as you go’ variant, hiermee betaal je €0 euro per maand maar wel €0.29 extra per transactie.

Heb jij je keuze kunnen maken? Dan kun je direct bestellen! Heb je nog vragen? Wij staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Wil je meer informatie over het E-Flux Orange abonnement, of wil je direct bestellen? Klik dan hier!