E-Flux Pay as you go

Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen- en buitenland (Europa). Laden in 27 EU landen en in Groot-Brittanië
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Transactiekosten: €0.32 cent per laad-sessie (incl. BTW)
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal-beheerder, dit tarief wordt doorberekend op de maandelijkse factuur van de laadpas.
  ✅ Vandaag voor 15:30 besteld, volgende dag bezorgd.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.
 • 24/7 support voor EV rijders
 • De E-Flux Pay as you go laadpas heeft volgens ons geen nadelen. Wel goed om bij stil te staan; Ga je veel laden? Kies dan voor de E-Flux Orange laadpas, dan betaal je €3,23 per maand, zonder extra kosten. Als je veel gaat laden, dan kan dit voordeliger zijn.

De E-Flux Pay as you go pas, is een gratis laadpas, waarmee je toegang krijgt tot laadpalen in binnen en buitenland. Zoek je een gratis laadpas, waarmee je zo’n beetje overal kunt laden, met een laag transactie tarief? Dan is het E-Flux Pay as you go abonnement. zeker een goede keus! Ga je veel laden, en wil je geen extra transactie tarief per laadsessie? Dan heeft E-Flux ook het E-Flux Orange abonnement, klik hier voor het vaste E-Flux abonnement.

E-Flux is een Nederlandse scale-up met volledige dienstverlening in eMobility, E-Flux is al een tijd actief en een gevestigde naam, goed om te weten: klanten beoordelen de dienstverlening van E-Flux met een 8.5 (567 beoordelingen, bron: feedback Company). De E-Flux laadpas is een van de ‘top-notch’ laadpassen, de E-Flux Pay as you go laadpas werkt met een extra tarief per laadsessie, en heeft een grote dekking in binnen en buitenland. E-Flux heeft een eigen management platform ontwikkeld, E-Flux heeft verder ook een 24/7 customer support. Ben je opzoek naar een goedkope laadpas, dan is de E-Flux laadpas zeker een goed optie.


€0 per maand, €0.32 per laad-sessie (incl. BTW)

Bestelbaar in NL en BE

Zakelijk of privé

Bestellen Bestellen