E-Flux Pay as you go

Voordelen / Nadelen
 • Laden bij laadpalen in binnen en buitenland (Europa).
  Bekijk de dekking per land onder 'Meer info'.
 • Transactiekosten: €0.29 cent per laadsessie (incl. BTW)
 • De prijs per kWh bij de laadpaal is bepaald door de laadpaal beheerder, dit tarief zal worden doorberekend.
  ✅ Vandaag voor 16:00 besteld, volgende dag bezorgd.
 • Bij dit abonnement krijg je toegang tot een app, hierin kun je de beschikbaarheid van alle laadpalen en de kosten voor het laden inzien. Tip: Ga je naar het buitenland? Check dan altijd de app zodat je jouw reis kunt plannen.
 • Contractduur / opzegtermijn: Maandelijks opzegbaar.

  De E-Flux Pay as you go pas, is een gratis laadpas, waarmee je toegang krijgt tot laadpalen in binnen en buitenland. Zoek je een gratis laadpas, waarmee je zo’n beetje overal kunt laden, met een laag transactie tarief? Dan is het E-Flux Pay as you go abonnement. zeker een goede keus! Ga je veel laden, en wil je geen extra transactie tarief per laadsessie? Dan heeft E-Flux ook het E-Flux Orange abonnement, klik hier voor het vaste E-Flux abonnement.

  E-Flux is een Nederlandse scale-up, de E-Flux laadpas is een van de top-notch laadpassen, de E-Flux Free laadpas werkt met een extra tarief per laadsessie, en heeft een grote dekking in binnen en buitenland. E-Flux heeft een eigen platform ontwikkeld , E-Flux heeft verder ook een 24/7 customer support. Ben je opzoek naar een goedkope laadpas, dan is de E-Flux laadpas zeker een goed optie.

  €0 per maand, met €0.29 cent per laadsessie (incl. BTW)

  Bestellen Bestellen