Verdien geld met je dak.
Investeer in zonnepanelen voor je dak en bespaar op je energierekening.
Je elektrische auto opladen, met je eigen stroom.
Installatie door een specialist, met volledig transparante prijsstelling.
Verhoog de waarde van je huis.
Met zonnepanelen verhoog je de waarde, en krijg je een beter energielabel.

Als jij graag bespaart op je energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kies je voor zonnepanelen. Om te zorgen dat jij de beste keuze maakt, begeleiden onze specialisten je bij het hele proces. We geven advies over het beste zonnedak voor jouw situatie, leveren al het benodigde materiaal en installeren alles vakkundig. Ook na de installatie staan we voor je klaar, door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt nogal wat kijken. Het is een technische klus waarbij veiligheid erg belangrijk is. Daarom leiden we onze installateurs speciaal op voor deze klus. Zij weten precies hoe ze volgens de vastgestelde veiligheidsnormen moeten werken en beschikken over de juiste certificering. Hierdoor weet je zeker dat jouw systeem goed is geïnstalleerd en aangesloten, zodat je op een veilige manier je eigen energie opwekt.

Onze eigen specialisten leggen de zonnepanelen binnen één dag op je dak. Ook zullen ze voordat ze starten nog een keer de installatie met je doornemen. Interesse? Vraag direct een offerte aan! Klik hieronder in de banner op ‘Ik wil zonnepanelen’