Blog

Lees hier alles over elektrisch rijden, laden en betalen.

Verrekenen van laadkosten

Hoe kan ik laadkosten verrekenen met mijn werkgever?
Laadkosten verrekenen. Hoe kun je laadkosten verrekenen met je werkgever?

Allereerst is het belangrijk om te weten of je ook thuis gaat laden? Ga je namelijk alleen onderweg laden, dan heb je alleen een laadpas op naam van je werkgever nodig, hiermee kun je bij alle laadpalen laden. Uiteindelijk komen dan alle kosten op de laadpas, die immers op de naam van jouw werkgever staat.

Ga je ook thuisladen, via een eigen laadpunt? Dan is het ook belangrijk dat de laadpas op naam staat van jouw werkgever, het factuur komt dan altijd automatisch bij jouw werkgever terrecht.

Op het laadpunt is het belangrijk om verrekenen van laadkosten in te stellen, op de meeste laadpunten kun je zelf een tarief per kWh instellen (vraag dit na bij jouw installateur). Op het moment dat je dan met jouw laadpas gaat laden op het laadpunt, dan worden de kosten per kWh in een factuur doorgestuurd naar jouw werkgever. [...]

Laadpas aanvragen

Laadpassen aanvragen
Laadpas aanvragen Laadpassen aanvragen

BIj laadpas.com vergelijken we niet alleen laadpassen, je kunt ook direct jouw laadpas bestellen en aanvragen. Wel zo gemakkelijk! We proberen het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar mocht je toch nog vragen hebben? Dan zijn we er voor jou!

Beste laadpas

De beste laadpassen
Beste laadpas De beste laadpassen.

Welke laadpas is nu de beste? Die vraag krijgen we regelmatig, toch is het zo dat dit heel verschillend is. Wel is het zo dat vaak een laadpas voor een vast bedrag per maand, de beste keus is. Dit zit vooral in het feit, dat je bij gratis laadpassen vaak wel een extra toeslag moet betalen. Dit kan bij sommige laadpassen erg oplopen. Als je heel weinig laad is dat niet zo erg, maar als je veel laad kan het tientallen euro’s schelen.

Laadpas elektrische auto Laden bij alle laadpalen.

Je kunt met een laadpas, laden en betalen bij een laadpaal. De laadpas is vergelijkbaar met een mobiel abonnement. Je gebruikt je laadpas de gehele maand, aan het einde van de maand betaal je voor de geladen kWh’s.

Laden in Utrecht

Laden bij laadpalen in Utrecht.
Laden in Utrecht Laden bij laadpalen in Utrecht.

In Utrecht zijn er ontzettend veel laadpalen, waarmee je met jouw laadpas kunt laden. De meeste laadpassen bieden dekking in Heel nederland, en dus ook Utrecht. Bekijk ons overzicht voor de meeste actuele informatie omtrent laden in Nederland.

Laden in Amsterdam

Laden bij laadpalen in Amsterdam
Laden in Amsterdam Laden bij laadpalen in Amsterdam.

Amsterdam heeft inmiddels heel veel laadpalen, waarmee je gemakkelijk met jouw laadpas kunt laden. Wil je weten of je ook met jouw laadpas kunt laden in Amsterdam? De meeste laadpassen, bieden dekking in heel Nederland.

Laden in Den Haag

Laden bij laadpalen in Den Haag
Laden in Den Haag Laden bij laadpalen in Den Haag.

Wil je laden bij laadpalen in Den Haag? De meeste laadpassen zijn geschikt om mee in heel Nederland te laden, zo kun je onbezorgd bij elke laadpaal parkeren en laden in Den Haag.

Laadpas Belgie

Laadpassen Belgie
Laadpas voor Belgie. Laadpassen voor Belgie.

Met welke laadpas kun je laden bij laadpalen in Belgie? Bij laadpas.com vergelijken we alle laadpassen, zo kun je gemakkelijk zien of je ook met een bepaalde laadpas kunt laden in Belgie. Bekijk ons overzicht voor de meest actuele informatie.

Laadpas Frankrijk

Laadpassen voor Frankrijk
Laadpas Frankrijk Laadpassen voor Frankrijk.

Ben je opzoek naar een laadpas, waarmee je ook kunt laden in Frankrijk? Welkom bij laadpas.com, wij vergelijken alle laadpassen, in ons overzicht kun je gemakkelijk terugvinden met welke laadpas, je waar kunt laden. Bovendien kun je ook direct jouw laadpas bestellen.

Laadpas Duitsland

Laadpassen voor Duitsland.
Laadpas Duitsland Laadpassen voor Duitsland.

Met de meeste laadpassen kun je gelukkig terrecht in Duitsland, wil je weten of je ook met jouw laadpas kunt laden in Duitsland? Check dan ons overzicht, hierin kun je namelijk gemakkelijk terugvinden of je met een aanbieder ook in Duitsland kunt laden.

 

Back to top